Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αυλωνίτης για τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ (vid)

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε, όπως είχε προαναγγείλει,  ο Αλ. Αυλωνίτης για τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα.

“Κατέθεσα σήμερα, όπως είχα γνωστοποιήσει, μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αρμοδίων πολιτικών και διοικητικών προϊσταμένων των υγειονομικών υπηρεσιών, στις οποίες υπάγεται το ΕΚΑΒ Κέρκυρας, για τις επανειλημμένες μεγάλες καθυστερήσεις προσέλευσης στον τόπο που συμπολίτες μας έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας και για την υποστελέχωση και την έλλειψη ασθενοφόρων και εξοπλισμού του.
Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνηθούν οι αιτίες του θανάτου του Κερκυραίου Στράτου Ταγκατίδη και αν αυτός οφείλεται στη μη έγκαιρη προσέλευση και παροχή ιατρικής βοήθειας από το ΕΚΑΒ Κέρκυρας”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!