Quantcast
SLIDERΕΚΚΛΗΣΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Μητροπολίτης: «Οι εισαγγελείς των ΜΜΕ να πάνε στο Ντουμπάϊ-Η εκκλησία συμμορφώθηκε με τα μέτρα»

Για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Παξών και Διαποντιων Νήσων αποδεικνύει τη δύναμη του εντός του ιερού ναού, θέτοντας απέναντι στην εκκλησία τους εικονολήπτες και τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν τις ιερές λειτουργίες. Στη σημερινή περίπτωση, εργαζόμενοι στα τοπικά ΜΜΕ της Κέρκυρας κατέγραφαν τη λειτουργία των Θεοφανείων, ενώ την ώρα της μεταλαβης των πιστών, ο Μητροπολίτης έδειξε την πόρτα στους δημοσιογράφους ώστε να σταματήσουν να καταγράφουν μια διαδικασία η οποία έτσι και αλλιώς ΔΕΝ απαγορεύεται. Αφήνοντας την ίδια ώρα πιστούς να καταγράφουν με τα κινητά τους και να ποστάρουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την λειτουργία. Μάλιστα, στο κήρυγμα του προέτρεψε τους «εισαγγελείς των ΜΜΕ» να πάνε στο Ντουμπάϊ και να «πιάσουν» όλους όσοι δεν τηρούν τα μέτρα, καθώς η εκκλησία είναι η μόνη που τήρησε εξαρχής τα μέτρα. 

Κατά λέξη  τα όσα είπε ο κ.Νεκταριος στο κήρυγμα του

«…βλέπετε ότι τα πάντα αμφισβητούνται. Αμφισβητείται η χάρις του θεού δυστυχώς με αποτελεσμα οι άνθρωποι που δεν έχουν δυνατά και στερεά θεμέλια εις την πίστη να αφοπλίζονται από όλα αυτά τα πλανά κηρύγματα των ΜΜΕ. Γι αυτό θέλω να με συμπαθήσετε προηγουμένως οι οποίοι έρχονται να πάρουν εικόνες να δείξουν και να αποδείξουν οτι η εκκλησία δεν συμμορφώνεται η μοναδική που συμμορφώθηκε είναι η εκκλησία στους νόμους του κράτους. 

Ας πάνε να μαζέψουν από αλλού τα συντρίμμια. Απο τα Ντουμπάϊ  και τις τηλεοράσεις το βράδυ της πρωτοχρονιάς όλοι οι εισαγγελείς των ΜΜΕ ας πανε να τα μαζέψουν εκεί που  ξεφαντωναν οχι στην εκκλησια.


Στα τελευταία 4’ το κήρυγμα του Μητροπολίτη (το video είναι το live του συνεργείου της Μητρόπολης Κέρκυρας Παξών και Διαποντιων Νήσων)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!