Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μπαίνει νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Αχαράβης

Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Αχαράβης.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων & είναι προϋπολογισμού 200 χιλ€.

Ειδικότερα προβλέπονται οι εξής εργασίες: Αποξήλωση του παλαιού τάπητα, αποκοµιδή και µεταφορά των προϊόντων αυτής σε κατάλληλο χώρο απόρριψης. • Προετοιµασία της επιφάνειας διάστρωσης του χλοοτάπητα, µε καθαρισµό για την αποµάκρυνση τυχόν ακατάλληλων υλικών και διαµόρφωση της επιφάνειας αυτής κατάλληλα – µε τη χρήση λεπτόκοκκων υλικών – ώστε να είναι απολύτως οµαλή και να εξασφαλίζεται η αποστράγγιση των οµβρίων υδάτων. • Προµήθεια, µεταφορά και διάστρωση µονόκλωνου χλοοτάπητα από συνθετικές ίνες τελευταίας γενιάς, µε πάχος 60 mm και βάρος τουλάχιστον 3.100 gr/m2, δίχρωµος σε δύο αποχρώσεις του πράσινου, που να πληροί τις απαιτήσεις.

Για την εξέλιξη αυτή ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Μανώλης Ορφανουδάκης τόνισε: «Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από το πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε, χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Γιάννη Αρμενιάκο, αλλάζουμε την εικόνα των γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικά και ασφαλή σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον, δημιουργώντας νέα κίνητρα για άθληση προς όφελος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και με τελικό στόχο, όχι μόνο να ικανοποιήσει τις τοπικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και του νησιού μας γενικότερα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!