Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Νέα παράδοση 18 εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους

Την Δευτέρα 12 Ιουλίου το πρωί, θα ξεκινήσει ο προτελευταίος κύκλος παράδοσης των επόμενων 18 κατοικιών στους δικαιούχους τους.
Η διαδικασία παράδοσης θα γίνει με την παρουσία του Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη, όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας.
Η ανάρτηση του βουλευτή: “Επισκέφτηκα σήμερα τις Εργατικές Κατοικίες στον Άγιο Ιωάννη Κέρκυρας και είχα σχετική ενημέρωση από τον εργολάβο κ. Κουρτίδη.
Στο πλαίσιο αυτό και στην συνέχεια της συνάντησής μας πριν από δύο ημέρες, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, θα επισκεφθεί εκ νέου την Κέρκυρα, την Δευτέρα 12 Ιουλίου το πρωί, προκειμένου να ξεκινήσει η παράδοση των επόμενων 18 κατοικιών στους δικαιούχους τους 


Πρόκειται για την προτελευταία παράδοση και πλέον θα υπολείπονται μόλις 12 κατοικίες.
Επίσης ένα θέμα που προέκυψε με το internet σε κάποιους δικαιούχους λύνεται από τον ΟΤΕ αφού αύριο έρχεται το ανταλλακτικό (πλακέτα)”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!