Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Νέο διπλό χρυσό βραβείο για το MERLIN LONDON DRY GIN με κουμ κουατ της εταιρείας Lazaris

Το MERLIN LONDON DRY GIN 43% κέρδισε ένα ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Francisco World Spirit Competition. Αυτό το μετάλλιο αποτελεί την απόλυτη υποστήριξη από την παγκόσμια βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών.

Ο SFWSC χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην παγκόσμια βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών και είναι γνωστός για την αυστηρή διαδικασία κρίσης του. Ένα διπλό χρυσό μετάλλιο σημαίνει ότι το τζιν έλαβε κορυφαίες διακρίσεις και κρίθηκε ομόφωνα από όλη την ομάδα των ειδικών κριτών.

Το MERLIN LONDON DRY GIN 43% κέρδισε επίσης ένα ασημένιο μετάλλιο στον 6ο διαγωνισμό London Spirits Competition, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 22, 23 και 24 Μαρτίου 2023.

Αυτό το μετάλλιο είναι πράγματι ένα σημαντικό επίτευγμα στην παγκόσμια βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών.

Το MERLIN GIN 43% διαγωνίστηκε δίπλα σε χιλιάδες άλλα αποστάγματα και σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία στις τρεις βασικές κατηγορίες του διαγωνισμού όπως, ποιότητας, συσκευασίας και τιμής.

Εδώ στην LAZARIS DISTILLERY & ARTISAN SWEETS δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν και είμαστε πολύ περήφανοι που ενημερώνουμε τον κόσμο γι’ αυτό.
Το Merlin Gin είναι ένα London Dry τζιν με Κουμ Κουάτ. Είναι 100% απόσταγμα χωρίς καμία άλλη διαδικασία μετά την απόσταξη εκτός από νερό για αραίωση. Το κύριο στοιχείο του τζιν Merlin είναι ο Άρκευθος, αλλά έχει και έναν πολύ λουλουδάτο χαρακτήρα όπως η λεβάντα, που μαζί με το Κουμ Κουάτ δίνουν έναν πολύ ιδιαίτερα κομψό και συνάμα πολύπλοκο χαρακτήρα. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αναμιχθεί με μια μεγάλη γκάμα τόνικ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!