Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ξεκίνησε η εφαρμογή των πιλοτικών μέτρων – Ομαλή η κίνηση στο λιμάνι

Ξεκίνησε στις 20:00 της Παρασκευής η εφαρμογή των πιλοτικών μέτρων που απαγορεύει την είσοδο οχημάτων στην πόλη. 

Από την Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας – Εθνική  Αντιστάσεως (Εμπορικό) τα οχήματα κατευθύνονται στο λιμάνι για στάθμευση στο ύψος του κυκλικού κόμβου, όπου ήδη έχει τοποθετηθεί πινακίδα με την ένδειξη ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ενώ να σημειωθεί πως η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά, χωρίς συνωστισμό στο συγκεκριμένο σημείο.

Η Σταματίου Δεσύλλα έχει κλείσει στο κέντρο της πόλης και τα οχήματα κατευθύνονται  προς Σαρόκο και Λ. Αλεξάνδρας προκειμένου να σταθμεύσουν σε εκείνες τις οδούς και πάντως μέχρι την κολώνα του Ντούγκλα. Η είσοδος των οχημάτων από την Ε. Ο. Παλαιοκαστρίτσας προς Σολάρι με κατεύθυνση προς Σαρόκο, επιτρέπεται κανονικά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Να υπενθυμίσουμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται στα ακόλουθα σημεία:

(α) Ελευθερίου Βενιζέλου και Λοχαγού Βλάικου (τάφρος). Τα οχήματα θα κατευθύνονται υποχρεωτικά προς την Λοχαγού Βλάικου.

(β) Σταματίου Δεσύλλα και Γεωργίου Θεοτόκη (πεζόδρομος). Tα οχήματα που κινούνται από Λοχαγού Βλάικου προς Σταματίου Δεσύλλα θα κατευθύνονται υποχρεωτικά προς την Γεωργίου Θεοτόκη (Σαρόκο)

(γ) Λ. Αλεξάνδρας και Γεωργίου Θεοτόκη (μπόμπα). Δεν θα είναι εφικτή η προσέγγιση των οχημάτων από πλατεία Σαρόκο προς Γεωργίου Θεοτόκη.

(δ) Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Ριζοσπαστών Βουλευτών (ΕΛΤΑ). Δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από Λ. Αλεξάνδρας προς Ριζοσπαστών Βουλευτών

(ε) Λεωφόρος Δημοκρατίας και Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Τα οχήματα που κινούνται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας θα κατευθύνονται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

(στ) Βραίλα Αρμένη και Ντίνου Θεοτόκη (μουσείο).Τα οχήματα που κινούνται επί της Βραίλα Αρμένη θα κατευθύνονται υποχρεωτικά στην Ντίνου Θεοτόκη.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα – 11 Αυγούστου: Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών του Αγίου Θαυματουργού Σπυρίδωνος

 

Για την εφαρμογή των μέτρων υπάρχουν σε κομβικά σημεία των οδών άνδρες της Τροχαίας Κέρκυρας ενώ το έργο τους θα συνεπικουρηθεί και από υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!