Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ξεκινάει η αναβάθμιση του βιολογικού της πόλης (video)

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο  για την υγεία, το περιβάλλον και για την οικονομία της  Κέρκυρας , που σχετίζεται με την  αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμό  του βιολογικού καθαρισμού  της πόλης Κέρκυρας με προϋπολογισμό 3.780.620,32 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος Κ. Κέρκυρας  & Διαποντίων Μ. Υδραίου στο πλαίσιο συνέντευξης που δόθηκε στη ΔΕΥΑΚ.

« Είναι ένα έργο πνοής, ένα έργο που το περίμενε η κοινωνία της Κέρκυρας και ήταν επιτακτική ανάγκη επί δεκαετίες , λειτουργίας του βιολογικού.

Ήταν αναπόφευκτο να χρειάζεται μία νέα συντήρηση και επέκταση και εκσυγχρονισμός ώστε να ανταποκριθεί  στις σύγχρονες ανάγκες και στο οικιστικό περιβάλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων η δήμαρχος.

 Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αλαμάνος σημείωσε : ‘’Είναι ένα έργο το οποίο μελετήθηκε το 2017 από την ΔΕΥΑΚ, δημοπρατείται, εντάχθηκε ως  χρηματοδότηση το 2018 και δημοπρατήθηκε το 2019. Προβλέπεται η πλήρης ανανέωση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του βιολογικού της πόλης. Επίσης προβλέπονται οι σοβαρές  παρεμβάσεις  όσον αφορά την συλλογή βοθρολυμμάτων  στο νησί μας καθώς επίσης και εγκαταστάσεις αποθήκευσης στον χώρο του βιολογικού σταθμού.

Παρόντες στη σημερινή συνέντευξη και οι αντιδήμαρχοι κ.κ Καλόγερος, Σερεμέτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!