Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οι διεκδικήσεις του Εργατικού Κέντρου για τον Ποταμό

Τον αγώνα των κατοίκων του Ποταμού στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, ζητούν, μεταξύ των άλλων, άμεση λύση με τη γέφυρα στον Ποταμό για την ομαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, καθώς και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

 

Η ανακοίνωση

Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι του Ποταμού, θα είμαστε παρόντες και αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν η Συντονιστική επιτροπή των κατοίκων μαζί με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου. Εύλογα αγανακτούν και οργίζονται, δεν μπορεί να
θεωρείται δεδομένο το 2021 που υπάρχουν όλες οι επιστημονικές και τεχνολογικές δυνατότητες για να φτάσει ο άνθρωπος στον Άρη, εμείς να βλέπουμε να σκοτεινιάζει ο ουρανός και να τρέμει η ψυχή μας!!
Πολλοί από τους κατοίκους, από τους γονείς του Ποταμού είναι μέλη των σωματείων, έχουμε ξανανταμώσει στο δρόμο του αγώνα, τα δίκαια αιτήματα τους αφορούν όλη την Κέρκυρα, όλους τους εργαζόμενους.
Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους της Κέρκυρας να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες στις πληγείσες περιοχές του νησιού, αλλά και όπου η ανυπαρξία υποδομών δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.
Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις :
-ΑΜΕΣΑ να βρεθεί λύση με την γέφυρα του ποταμιού για ασφαλή διέλευση.
-ΑΜΕΣΑ να καθαριστεί το ποτάμι, οι σούδες, τα κανάλια.
-ΑΜΕΣΑ να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά και τα καταστήματα που πλήγηκαν στο 100%.
-ΑΜΕΣΑ να τοποθετηθούν σχάρες στις ανοιχτές σούδες, ιδιαίτερα στον δρόμο που χρησιμοποιούν οι μαθητές καθημερινά για να μεταβούν στο σχολείο.
-Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ΤΩΡΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!