Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Οι παλαίμαχοι έπαιξαν μπάλα για τον Κωνσταντίνο

Μέσα σε απολύτως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και μεγάλη διάθεση προσφοράς απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, άντρες γυναίκες και παιδιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ( 10/09/2022) το τουρνουά παλαιμάχων καλού σκοπού. Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, για την στήριξη του νεαρού Κωνσταντίνου, που δίνει την μάχη με τον καρκίνο.

Αρωγοί της προσπάθειας  η ΕΠΣ Κέρκυρας, το Δ.Σ. του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ καθώς επίσης  οι παλαίμαχοι των σωματείων Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΡΟΜΑ, ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & η ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ του νησιού μας. Το πρόγραμμα του τουρνουά περιλάμβανε τρεις αγώνες 40 λεπτών ο καθένας ( 2Χ20): ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΡΟΜΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ & ΟΛΥΜΠΟΣ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Βέβαια κανένας δεν έδωσε σημασία στα αποτελέσματα, τα οποία δεν καταγράφηκαν,  αφού ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν κοινωνικού-φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τα ευχαριστήρια του Συνδέσμου Προπονητών

Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:  “ Με μεγάλη μας ικανοποίηση είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν τον ταμία του συνδέσμου για να συνεισφέρουν οικονομικά για τον ιερό σκοπό του τουρνουά-κάτι που με συγκίνησε ιδιαιτέρως ως άνθρωπο και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους ανεξαιρέτως μικρής ή μεγάλης συμμετοχής είτε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είτε στο οικονομικό. Αποδείξατε όλοι σας ότι η ανθρωπιά περισσεύει και ότι είστε δίπλα στις προσπάθειες του συνδέσμου μας να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο. Σας θέλουμε δίπλα μας και αύριο, συνεχίστε να μας στηρίζετε στο δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστούμε, σας συγχαίρουμε, σας είμαστε ευγνώμονες.  Συγχαίρουμε την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ, την ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, την ομάδα παλαιμάχων του ΡΟΜΑ, την ομάδα ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ παλαιμάχων ,την ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, την ομάδα παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΟΥ, για τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στο τουρνουά, τη γιατρό του αγώνα Κα Λαβράνου Φωτεινή και της ευχόμαστε καλή τοποθέτηση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και καλή σταδιοδρομία, στους διαιτητές Κο Τάσο Κορίκη και Κο Γεώργιο Αρμενιάκο πολλά συγχαρητήρια για την αφιλοκερδή προσφορά τους να διαιτητεύσουν και τους 3 αγώνες, τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για τη διάθεση του γηπέδου για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, την διοίκηση της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε, τον ανώνυμο χορηγό των νερών που προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές ευχαριστούμε πάρα πολύ, και τέλος τον γιατρό Κο Γιάγκα Χρήστο που είχε την μεγάλη ευχαρίστηση να μας διαθέσει το ασθενοφόρο της CORFUMEDICA συγχαίρουμε και ευχαριστούμε. Όσο υπάρχουν άνθρωποι με αυτές τις αξίες που μας στηρίζουν, παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων”.

 

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν

ΙΒΑΝ: GR 2301 7158 2000 6582 151243186
Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: Κωνσταντίνος Τσικρικώνης
Δικαιολογία: Δωρεά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Τσικρικώνης 6977779353

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!