Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κέρκυρα: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας σειράς ο Α. Γεωργίου και πέταξε για Ρώμη

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου-“πιλότος” που πραγματοποίησε στην Κέρκυρα ο σκηνοθέτης  Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, ενόψει της σειράς που ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική  σεζόν.
Επόμενος σταθμός του ταλαντούχου σκηνοθέτη η Ρώμη για τη συνέχεια των γυρισμάτων. Στα γυρίσματα στο νησί μας συμμετείχε η καταξιωμένη ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, που όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, αναμένεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπενθυμίζουμε ότι, στα γυρίσματα στο Λιστόν συμμετείχε και η Φιλαρμονική “Καποδίστριας”, ενώ στο ιστορικό δημαρχείο  ο Χορευτικος Όμιλος Κέρκυρας, Αφρας και Γουβιων! .

(τις φωτο ανάρτησε σε μέσο δικτύωσης ο Α.Γεωργίου, ενώ των χορευτικών η Γ. Μούρτου).

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!