Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κέρκυρα: Ο Κεντρικός Δήμος τιμά τον προτεινόμενο για Νόμπελ Λογοτεχνίας Βασίλη Παππά

Συμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου: H Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου προσκαλεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.30 στην Ιόνιο Βουλή προκειμένου να τιμηθεί ο συμπατριώτης μας ποιητής και συγγραφέας Βασίλης Κ. Παππάς, ο οποίος έχει προταθεί για το Νόμπελ Λογοτεχνίας και αξιολογήθηκε από τον παγκόσμιο Οργανισμό Official World Record, ως ο πλέον πολυγραφότατος Λογοτέχνης (230 βιβλία).

Βιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα θα παρουσιάσει η Ελβίρα Α. Θάνου, υποψήφια Δρ. Ιστορίας.
Αξιολογική αναφορά στο έργο του συγγραφέα θα καταθέσει ο Θεόδωρος Γ. Παππάς, Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Ποιήματά του θα απαγγείλουν οι ποιήτριες Δώρα Μεταλληνού και Έλενα Μαυροειδή.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!