Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα: Ο Κριστόφ Βαζέχα στο Summer Camp της Σχολής ΠΑΟ

Ενας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν ποτέ σε ελληνικά γήπεδα, ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα, μεγάλη δόξα του Παναθηναικού, θα τιμήσει με την παρουσία του το Summer Camp της Σχολής Κέρκυρας, μέλος του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναικού (PSS).
Οπως αναφέρει ο υπεύθυνος Β .Καρπατσέλης “η Σχολή συνεχίζει δυναμικά και κλείνει τη χρονιά με ένα camp, όπου η αξιολόγηση δίνει τη θέση της στη χαρά του παιχνιδιού και τη διασκέδαση.
Σε ένα δυνατό ποδοσφαιρικό τριήμερο, από 8 έως 10 Ιουλίου 2022, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλης (Αλυκές, Ποταμός) θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα γεμίσουμε τις “μπαταρίες” μας και θα αναενεώσουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Το Summer Camp μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναίκού.  Σας περιμένουμε όλους!”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!