Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: “Ο μόνος εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσαν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ (video)

Παρουσία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, στελεχών της ΝΔ, αυτοδιοικητικών του “γαλάζιου” κόμματος, της Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειαρχών, προέδρων τοπικών οργανώσεων του κόμματος κ.α., έγινε τη Μεγ. Τετάρτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Σπύρο Παντελιό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα έπραξε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην ομιλία του Πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας την Τετάρτη 19 Απριλίου  ενώ ξεκαθάρισε πως “ένας είναι ο εχθρός και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ”.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους υποψηφίους του κόμματος κατά αλφαβητική σειρά, ξεκινώντας ωστόσο από τον εν ενεργεία βουλευτή Στέφανο Γκίκα, Αγγελική Αυλωνίτη, Ευαγγελία (Εύα) Καρυδη, Σπύρο Κροκίδη και Άγγελο Σπύρου.

Η παρουσίαση του Σπ. Παντελιού

Στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι: 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΥΔΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!