Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πάρκινγκ η πλατεία Λεμονιάς

Σε χώρο στάθμευσης οχημάτων κατοίκων της περιοχής έχει εξελιχθεί η Πλατεία Λεμονιάς, όπως “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες του Πέτρου Οικονόμου ο οποίος καταγγέλλοντας το γεγονός, τις δημοσίευσε στην διαδικτυακή ομάδα “Τα παράπονα σου στο Δήμαρχο”. 

Για τους μη γνωρίζοντες, η πλατεία λεμονιάς βρίσκεται στην ιστορική παλιά πόλη της Κέρκυρας – μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco και θυμίζει σκηνικό παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Αποτελεί μια όαση, γραφική, με ιστορικά κτίρια να την περιβάλουν, παγκάκια και λεμονιές, που προσφέρεται για περιήγηση και “καταφύγιο” για παιχνίδι μικρότερων παιδιών

Σε αυτό το χώρο λοιπόν, κάποιοι κάτοικοι της παλιάς πόλης και μάλιστα κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, την θεώρησαν ιδανικό μέρος για το πάρκινγκ των οχημάτων τους. 

Και ναι, δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης ικανοί να εξυπηρετήσουν μόνιμους κατοίκους παλιάς πόλης και χρήστες  του κέντρου, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δίνεται το δικαίωμα του “κανιβαλισμού” της πόλης. Όση ευθύνη όμως έχει ο παραβάτης, αλήθεια τόση έχει και ο ελέγχων, όπου και σε αυτήν τη περίπτωση είναι ανύπαρκτος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!