Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πάρκιν απορριμματοφόρων ο χώρος των γραφείων εξυπηρέτησης της ΔΕΥΑ Νότου

Σε πάρκινγκ απορριμματοφορων και όχι μόνο, έχει μετατραπεί ο χώρος των γραφείων εξυπηρέτησης της ΔΕΥΑ Νότου, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στς φωτογραφίες.

Παράλληλα, είναι και ένας απέραντος σκουπιδότοπος, εντός κατοικημένης περιοχής, με το επιπρόσθετο στοιχείο της τουριστικής ανάπτυξης. Σκουπίδια, λάστιχα εκατοντάδες στρώματα κρύβονται πίσω από τα απορριματοφορα. Τα σκουπίδια πλέον έχουν σχηματίσει λόφους. Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων και ιδιοκτητών ακινήτων στους αρμόδιους αντιδημάρχους η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και η περιοχή αποτελεί εστία μόλυνσης.

 

Δύσκολα δε, οι κάτοικοι μένουν στα σπίτια τους από την ανυπόφορη δυσοσμία που επικρατεί.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, εκτός της παράνομης χωματερής που έχει σχηματιστεί εκεί, ακόμη και η στάθμευση των απορριμματοφορων είναι αν όχι παράνομη, παράτυπη, διότι και γι’αυτό χρειάζεται άδεια.

Οι αρμόδιοι απαντούν επί μήνες ότι είναι προσωρινό, αλλά από ο,τι φαίνεται το θεωρούν μόνιμο καθώς ο χώρος πλέον έχει γεμίσει από απορριμματοφορων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!