Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παρά τον καύσωνα συγκεντρώθηκαν πολίτες στο San Giacomo που αμφισβητούν την πανδημία (pics-video)

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πολίτες συγκεντρώθηκαν στο San Giacomo, δηλαδή στο ιστορικό δημαρχείο στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης στην οποία κάλεσαν, προκειμένου να αναγνώσουν το σχετικό ψήφισμά τους το οποίο συζητήθηκε σε προγενέστερες συγκεντρώσεις τους και βάσει του οποίου αμφισβητούν την πανδημία.

Κατήγγειλαν τη δήμαρχο καθώς σε αίτημα 63 πολιτών προς την κα. Μ. Υδραίου να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν στα self test, στους θανάτους από covid-19, καθώς και εν γένι την πανδημία, εκείνη δεν απάντησε.

Στο σχετικό τους έγγραφο που επίδωσαν στη δήμαρχο, αναφέρουν ότι με τα λαμβανόμενα μέτρα θίγονται οι προσωπικές ελευθερίες του καθένα και ζητούν τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να έχουν τις ζητούμενες τεκμηριωμένες απαντήσεις που αφορούν στα θέματα της δημόσιας υγείας. Να σημειωθεί πως το ίδιο έγγραφο με τις υπογραφές 63 πολιτών, έχει επιδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας όπου ζητούν να πράξει τα δέοντα και να αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν και όπου αναλογούν.

Από το live του @kerkyrasimera στο instagram

 

ΡΕΠΟΣΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!