Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παραίτηση Α. Μωραίτη από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου καταγγέλλοντας τον πρόεδρο

Για πλήρη αδιαφορία καταγγέλλει το Επιμελητήριο και τον πρόεδρο του το μέλος της διοίκησης Αλκίνοος Μωραίτης, καθώς, παρά το γεγονός ότι επλήγησαν σε σημείο καταστροφής πολλές επιχειρήσεις της Κέρκυρας από την κακοκαιρια, το Επιμελητήριο δεν βοήθησε γυρνώντας ουσιαστικά την πλάτη στα μέλη του. 
Στο κείμενο παραίτησής του, ο κ. Μωραίτης δηλώνει τα εξής:


ΠΡΟΣ

κ. Πρόεδρο Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Κοιν. προς γνώση:

κκ. Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Κέρκυρας

ΜΜΕ

κ. Πρόεδρε,

δια της παρούσης μου, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εντελώς απουσία-αδιαφορία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στο να ανταποκρίνεται για την έμπρακτη και άμεση στήριξη των πληγέντων Κερκυραϊκών επιχειρήσεων (μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας) που υπέστησαν τεράστιες ζημιές κατά διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας «Μπάλλος» που έπληξε το νησί μας.Ενώ όλη η στήριξη που μπόρεσα να προσφέρω μέσω του Κυρίου Στέφανου Γκίκα, δεν είχε δυστυχώς, καμία σχέση με το επιμελητήριο.

Το επιμελητήριο δείχνει ανεπαρκές και αδυνατεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις του νησιού. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ βάση του Νόμου 44972017 Αρ. 74 παράγραφος 2, ενώ δικαιούμουν τη θέση του Β αντιπροέδρου στο επιμελητήριο, δεν την δέχτηκα.

Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι και να προσφέρω στις επιχειρήσεις της Κέρκυρας, όπως και τότε που με τη βοήθεια του Στέφανου Γκίκα άνοιξα τα μαγαζιά τις Κυριακές ώστε να κινηθεί η ρευστότητα και η   εξυπηρέτηση του πολίτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!