Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Περιοδείες του ΚΚΕ σε Αχαράβη, Νυμφές, Δασιά και Ύψο

Περιοδεία στην Αχαράβη κ ομιλία στις Νυμφές πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Κέρκυρας του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού. Αντίστοιχα στις περιοχές της Δασιάς, του Ύψου και του Αγίου Μάρκου έγιναν περιοδείες με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Πελάη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, ανέδειξαν ότι η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ είναι δεσμευμένη στο μεγάλο κεφάλαιο, στα 350 προαπαιτούμενα νομοθετήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, στην ασφυκτική δημοσιονομική πολιτική της ΕΕ και στα επικίνδυνα σχέδια των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Το αποτέλεσμα αυτών των δεσμεύσεων θα είναι να κλιμακώσει την αντιλαϊκή επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα θα βρει απέναντί της μία «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση».  

Η λύση για το λαό είναι ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, ώστε το αντιλαϊκό σχέδιο της επόμενης κυβέρνησης να βρει εμπόδια στην υλοποίησή του. Οι κομμουνιστές, όπως έχουν ήδη αποδείξει, μετά τις 25 Ιούνη θα βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων, για να αποκρούσουν την επίθεση, αλλά και για να οργανώσουν τη λαϊκή αντεπίθεση. 

Στις εκλογές στις 25 Ιούνη χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ για 100% μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και στη συναίνεση που θα της δώσουν τα άλλα κόμματα. Αυτό είναι που θα μετρήσει για τον λαό απέναντι στα δύσκολα που του ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα. 

Τώρα είναι η στιγμή να ενωθούν όλες αυτές οι φωνές που βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες, που προβληματίζονται, που οργίζονται με την πολιτική που καταδικάζει το λαό, αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Με τόλμη, με καρδιά, με μυαλό: Ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!