Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Περισσότεροι από 4.000 στη συναυλία του Βασίλη – Ο παπά-Σπύρος του χάρισε σφεντόνα (φωτό video))

Ο γερόλυκος της ελληνικής ροκ, ο άνθρωπος που μισό αιώνα γράφει ιστορία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αποθεώθηκε το βράδυ της Κυριακής  στις Αλυκές Λευκίμμης, σε μια άρτια και προσεγμένη  διοργάνωση της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Λευκιμμαιων.

Περίπου 4000 θεατές παρακολούθησαν την μεγάλη συναυλία, που έμελλε να είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, διοργάνωση και συναυλία του φετινού καλοκαιριού.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στα 73 του και γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, γέμισε ασφυκτικά τον χώρο, ενώ παρά το γεγονός ότι βγήκε στη σκηνή περίπου στις 22:15, ο κόσμος ακόμη συνέρρεε και ήδη από τις 19:30 που άνοιξαν οι πόρτες.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποθεώθηκε από το κοινό, και τα ηχηρά «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε, «Τέλεια και παύλα Βασίλη είσαι…» «Βασίλη έλα γιατί μας πιάνει τρέλα» ακούστηκε ξανά από τα στόματα όλων…

Μπορουσε στο κοινό να διακρίνει κανείς ανθρώπους μικρούς στα καρότσια μέχρι ηλικιωμένους γιατί ο Βασίλης ενώνει τις γενιές!

Ακουραστος, πράγμα εντυπωσιακό για τα δεκάδες χρόνια που μετράει στη σκηνή, αθεράπευτα ρομαντικός, Αριστερός, με χιούμορ που έδινε το στίγμα του και τη δύναμη στον κόσμο, σε όποιο επίπεδο τη χρειαζόταν. 


Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Παπά Σπύρος, λίγο μεγαλύτερος από τον Βασίλη, τον συνάντησε, όπως δήλωσε στο @kerkyrasimera, και του χάρισε μια σφεντόνα! Ο Παπά Σπύρος είναι πρώτος σε όλα! Πρώτος στους αγώνες των Λευκιμμιωτων, πρώτος και στην ροκ συναυλία !

Φυσικα δεκάδες ήταν τα τραγούδια που δεν ακούστηκαν αλλά και πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Δυο ζωές δεν φτάνουν να ακούσεις τον Βασίλη και άλλες τόσες να τον καταλάβεις!

Η χθεσινοβραδινή συναυλία ήταν δώρο για όλους όσοι βρέθηκαν στο Νότο, αλλά και για όσους δεν τα κατάφεραν και την έζησαν μέσα από τη λαιβ μετάδοση του @kerkyrasimera. 
Οι συνεργάτες του, όπως ο Πατεράκης που είναι μαζί του ή από το 1821 ή το 1721, δεν είμαι σίγουρη, πάντα στο πλευρό του, ίσως πιο πολύτιμοι για τον ίδιο και από την ίδια του τη φωνή! 
Τη συναυλία άνοιξαν οι εξαίρετοι «Σενάριο Music Band» οπου άξια βρέθηκαν στο πλευρό του Βασίλη και που «ζέσταναν» το κοινό πριν την είσοδο του Αιώνιου Εφήβου

Ρεπορταζ, βίντεο, Φωτογραφίες  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!