Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κέρκυρα: Που θ’ απαγορευτεί η κυκλοφορία στις 4 Σεπτεμβρίου

Mετά το αριθ. πρωτ. 4121/03-09-2020 έγγραφο του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων με θέμα: «Διαβίβαση Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς – Λήψη μέτρων λόγω Πολύ Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς», με το συνημμένο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς (Δείκτης Επικινδυνότητας και τη ανάγκη επιβολής προληπτικού μέτρου, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους την 04/09/2020 και από ώρα 12:00 μέχρι 07:00 (επομένης ημέρας), στις περιοχές:

 (α) Δάσος Αγίου Ματθαίου και Αρκουδίλας Δήμου Νότιας Κέρκυρας, (β) Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος και Νήσος Ποντικονήσι Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων και (γ) Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών.

Η εφαρμογή της Απόφασης ανατίθεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, στην Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κέρκυρας και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 ΑΜΑΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!