Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις επισκευές στο κτίριο του ΕΚΑΒ, με 43.000€

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορά στις επισκευές στο κτίριο του ΕΚΑΒ Τομέα Κέρκυρας, προϋπολογισμού 43.000€ (με ΦΠΑ) , προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Φορέας κατασκευής του έργου είναι η ΠΙΝ.

Αντικείμενο του έργου, είναι  εργασίες που αφορούν αποκλειστικά στην  αντιμετώπιση  φθορών , οι οποίες είναι απαραίτητες για την  προστασία του κτιρίου αλλά και για την προστασία της υγείας των ατόμων που εργάζονται εκεί. 

  • Συγκεκριμένα , λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ψευδοροφής, των παραθύρων  και μπαλκονόπορτων στο παρών έργο προβλέπεται:
  • -Η αντικατάσταση της ψευδοροφής στο σύνολο της επιφάνειας του κτιρίου από γυψοσανίδες ανθυγρές λείες πάχους 12,5 mm χρώματος επιλογής της υπηρεσίας.
  • -Η αντικατάσταση των φωτιστικών οροφής που υπάρχουν από φωτιστικά εσωτερικού χώρου τύπου Panel Led οροφής χωνευτό τύπου RC065B LED34S/840 PSU W60L60 NOC Ισχύς εισόδου: 38W Απόχρωση: 4000Κ.
  • -Η αντικατάσταση των 10 παραθύρων διαστάσεων 1.10μ.Χ2.85μ., ενός παραθύρου διαστάσεων 1.05μ.Χ2.03μ. και 2 μπαλκονόπορτων διαστάσεων 1.05μ.Χ2.85μ. καθώς και ο χρωματισμός των παντζουριών. Τόσο τα παράθυρα όσο και οι μπαλκονόπορτες θα είναι από  ξύλο, θα βαφτούν στο ίδιο χρώμα των υπαρχόντων και θα κατασκευαστούν  ώστε να διατηρήσουν τον τωρινό χαρακτήρα τους. 
  • -Η αντικατάσταση της θύρας εισόδου του ΕΚΑΒ από ξύλινη θύρα κατασκευασμένη όπως την υπάρχουσα θύρα και ο χρωματισμός της νέας θύρας που θα είναι αντίστοιχος με τον χρωματισμό της υπάρχουσας.
  • -Η ανακαίνιση των χρωματισμένων επιφανειών των παντζουριών όπου απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες της επίβλεψης

-Η ανακαίνιση των εσωτερικών χρωματισμένων επιφανειών σύμφωνα με τις οδηγίες της επίβλεψης.

*Ολόκληρη η προκήρυξη του διαγωνισμού, στο αυριανό φύλλο κυκλοφορίας της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” (31/03/2023)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!