Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Προσάραξε θαλαμηγός με δυο αλλοδαπούς επιβαίνοντες κοντά στις Σινιές

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για προσάραξη του Θ/Γ σκάφους “AZZURRA” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Κέρκυρας, πλησίον του λιμένα Σινιών ν. Κέρκυρας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το “AZZURRA”, το οποίο είχε αποκολληθεί με ίδια μέσα, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το ανωτέρω Θ/Γ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κέρκυρας, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!