Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πρόταση ενοχής με ελαφρυντικό απο την Εισαγγελέα για το Μητροπολίτη Νεκτάριο για τη λιτανεία των Βαίων

Σε εξέλιξη η (2η) δίκη του Μητροπολίτη Κέρκυρας κ. Νεκτάριου και των  κ.κ. Δ. Μεταλληνού και Φ. Σκούρτη για την υπόθεση της παραβίασης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ), καθώς την Κυριακή των Βαϊων πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος, με την παρουσία περισσότερων πιστών από όσους προβλέπονταν.

Η πρόταση της Εισαγγελέως: Η εν λόγω ψυχική πίεση που υπέστη δε μπορεί να οδηγήσει στην απαλλαγή καταλογισμού . Πρόταση ενοχής με ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών και της συμμόρφωσης που επέδειξε περεταίρω.
Προτείνω ενοχή και των δυο επόμενων κατηγορουμένων χωρίς ελαφρυντικά.

*Είναι σε εξέλιξη η τοποθέτηση της υπεράσπισης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!