Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πως θα λάβουν οι μόνιμοι κάτοικοι τις σχετικές κάρτες εισόδου στην π. πόλη

Μια σειρά πιλοτικών κυκλοφορικών μέτρων θα εφαρμοστούν από την προσεχή Δευτέρα 24/07, βάσει των οποίων για τις απογευματινές ώρες θα απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων στην παλιά πόλη. Από αυτό το μέτρο, εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι της παλιάς πόλης που διαθέτουν τις σχετικές κάρτες, καθώς και τα επαγγελματικά οχήματα.

Τι γίνεται όμως με τους μόνιμους κατοίκους που ΔΕΝ διαθέτουν αυτές τις ειδικές κάρτες; 

 

Ολα τα κυκλοφοριακα μετρα ΕΔΩ

Σύμφωνα λοιπόν με τη Δήμαρχο, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσής τους καθ’ ολη τη διάρκεια της ισχύς των μέτρων.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος έχει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα προχωρήσει τη διαδικασία καταγραφής των μόνιμων κατοίκων του Ιστορικού Κέντρου και ήδη έχει εκδώσει τις σχετικές κάρτες. Ειδικά για τους μόνιμους κατοίκους που δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες τους, το Γραφείο Καθημερινότητας στην οδό Καλοχαιρέτου 3 θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο 22 Ιουλίου από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Επίσης, οι μόνιμοι κάτοικοι που παρέλειψαν και δεν έχουν κάνει ακόμη τη συγκεκριμένη διαδικασία, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και να παραλάβουν τις σχετικές κάρτες εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν στο email vmayordl@corfu.gov.gr τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, αντίγραφο του Ε1 και φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητάς τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!