Quantcast
≈·Ì›Ì·ÒÓÁ Ï·ËÁÏ‹Ù˘Ì ÛÙÔ 6Ô ƒÁÏÔÙÈ͸ ”˜ÔÎÂflÔ √Îıˆ‹‰·Ú, ÙÁÌ ƒÂıÙ›Ò· 11 …·ÌÔı·ÒflÔı 2021. œÈ Ï·ËÁÙ›Ú Í·È ÔÈ Ï·ËfiÙÒÈÂÚ ÙÁÚ √ÂÌÈÍfiÚ –Ò˘ÙÔ‚‹ËÏÈ·Ú ≈Í·fl‰ÂıÛÁÚ ÂÈÛÙÒ›ˆÔıÌ ÛÙ· ËÒ·Ìfl· ÙÔıÚ ÏÂÙ‹ ·¸ Ïfl· ‰flÏÁÌÁ ‰È·ÍÔfi, ÂÓ·ÈÙfl·Ú Ù˘Ì ÂȉÁÏÈÔÎÔ„ÈÍ˛Ì ‰Â‰ÔÏ›Ì˘Ì ·Ô ÙÁÌ ·Ì‰ÁÏfl· ÙÔı ÍÔÒÔÌÔ˙Ô˝ Ôı ·ÒÔıÛÈ‹ÛÙÁÍ·Ì ÛÙÁÌ ÂÈÍÒ‹ÙÂÈ· ·¸ ÙÔÌ ÂÒ·ÛÏ›ÌÔ ÕԛςÒÈÔ. (EUROKINISSI/√…¡ÕÕ«” –¡Õ¡√œ–œ’Àœ”)
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θετικοί στην covid-19 σήμερα Τρίτη 11/01

Σαφώς μειωμένα είναι τα σημερινά κρούσματα που διαπιστώθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρο Αγγελόπουλο, συνολικά σήμερα βρέθηκαν να νοσούν 41 μαθητές των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης και επιπλέον πέντε εκπαιδευτικοί. Συγκεκριμένα, 16 είναι οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσής που νοσούν, καθώς και τρεις εκπαιδευτικοί, ενώ από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση νοσούν 25 μαθητές και δυο εκπαιδευτικοί.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!