Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τη Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας 13/03

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 13 Μαρτίου για τη Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας

Αποφασίζεται:

 1 α. Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη διαδρομή της λιτανείας, ήτοι στις οδούς Κ. Ζαβιτσιάνου (από τη διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου), Δονζελότ και Αρσενίου από την 07:00 ώρα έως την 14:00 ώρα της 13-03-2022.

β. Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Αγωνιστών Πολυτεχνείου (από τη διασταύρωση με την οδό Δούσμανη), Αρσενίου, Δονζελότ και Κ. Ζαβιτσιάνου (έως τη διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου) από την 10:30 έως την 14:00 ώρα της 13-03-2022.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κυκλοφοριακής αστυνόμευσης για την αποφυγή ατυχημάτων και για την έγκαιρη τοποθέτηση των απαιτούμενων πινακίδων ρύθμισης. Άρθρο 3 Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται , σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας .

 

*φωτο /kerkyrasimera από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το 2020 την Κυριακή της ορθοδοξίας, όπου είχαν σταθμεύσει αυτοκίνητα και απομακρύνθηκαν με γερανό της Τροχαίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!