Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε διαμαρτυρία οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων από το πρωί

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί της Δευτέρας η κινητοποίηση – διαμαρτυρία του σωματείου οδηγών των Εν Κερκύρα Τουριστικών Επιχειρήσεων .έξω από το κτίριο του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν: «Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα απέναντι στην τεράστια και συνεχιζόμενη αδικία που συντελείται κατά του κλάδου μας. Οι συνάδελφοί μας παραμένουν χωρίς κανένα εισόδημα από το καλοκαίρι και δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ επιδόματος ανεργίας. Παρότι έχουμε επανειλημμένα ζητήσει την επίλυση του προβλήματος από τον Πρωθυπουργό, τον ΟΑΕΔ και το Υπουργείο Εργασίας, όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί το τελευταίο διάστημα εξακολουθούν να μας αψηφούν και να μας αφήνουν απέξω από τους δικαιούμενους επιδόματος ανεργίας.

Ένα αστείο γραφειοκρατικό πρόβλημα, η αδυναμία των επιχειρήσεων, λόγω μη λειτουργίας τους, να μας χορηγήσουν τη συνήθη βεβαίωση εποχικότητας και η παράλογη απροθυμία της κυβέρνησης να άρει αυτό το κώλυμα, έχουν οδηγήσει χιλιάδες συναδέλφους στην Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνθήκες ανέχειας και οικονομικής απελπισίας. Δεν θα ανεχτούμε πλέον άλλο εμπαιγμό.

Η Δήλωση του προέδρου του εργατικού κέντρου Κέρκυρας Σπύρου Αργυρού:

Δεν θα ανεχτούμε άλλη υποτίμηση της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και κάθε εργαζόμενο που πλήττεται από αυτές τις συνθήκες να παρασταθεί την Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 7 π.μ., έξω από το κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ. στο παλιό λιμάνι. Όλοι όσοι δώσουν το παρόν οφείλουν να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία φορώντας προστατευτικές μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου.

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Μπιάγκης σε συνομιλία με τους εργαζόμενους

Η δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Δ. Μπιάγκη

Η δήλωση του προέδρου του σωματείου των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Γιώργου Κατσαρού:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!