Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε εξέλιξη η δράση ”Γίνε μία ημέρα πρόσκοπος”

«Βοήθα τους γύρω σου και νιώσε τη χαρά της προσφοράς», είναι το φετινό μήνυμα της δράσης προσφοράς και αλληλεγγύης των Προσκόπων Κέρκυρας η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί και ολοκληρώνεται στις 20:00.

Σε κεντρικά σούπερ μάρκετ βρίσκονται πρόσκοποι όπου δείχνουν μια λίστα με είδη πρώτης ανάγκης προς τους πολίτες για όσους θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνουν.

Αναλυτικά, το κείμενο-των προσκόπων Κέρκυρας: «Οι Πρόσκοποι Κέρκυρας καλούν κάθε συμπολίτη μας «που μπορεί…» να συνεισφέρει σε ένα κοινό στόχο «για αυτούς που δεν μπορούν…» προσφέροντας τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, διάφορες κονσέρβες, καφέ/τσάι, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, αρτοπαρασκευάσματα, γλυκίσματα, συμπυκνωμένη ντομάτα, κ.ά. αλλά και είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτικά, είδη υγιεινής φροντίδας, απορρυπαντικά κ.ά.

Αν κατά τη διάρκεια των αγορών σας χαμογελαστοί Πρόσκοποι σας πουν «Γίνε μια μέρα Πρόσκοπος» και έχετε τη δυνατότητα της προσφοράς, τότε να γνωρίζετε πως την ίδια κιόλας μέρα όλα αυτά τα συγκεντρωμένα αγαθά πρόκειται να ανακατευθυνθούν σε συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, φορείς προστασίας αναξιοπαθούντων, άπορες οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους με ανάγκη»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!