Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σε λειτουργία ο νέος αξονικός τομογράφος 64 τομών στο Νοσοκομείο!

Από 7 Ιουλίου 2021, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Αξονικού Τομογράφου 64 Τομών, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. ToΓ.Ν.Κ., για πρώτη φορά στην Ιστορία του, έχει ως ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό, έναν υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 64 τομών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου της Κέρκυρας: Οι ιατροί και οι χειριστές του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας εκπαιδεύθηκαν και εκπαιδεύονται ήδη, στην χρήση του 64 τομών Αξονικού Τομογράφου, ώστε οι δυνατότητες και οι εφαρμογές, που δίνει ο νέος Αξονικός Τομογράφος, να χρησιμοποιηθούν στην διάγνωση και στην θεραπεία ενός ευρέως φάσματος ασθενειών.

 Η διαδικασία για την προμήθεια του συγκεκριμένου ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού (χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ), χρονολογείται, ήδη, από την Διοίκηση Γρηγορόπουλου Κ. (έτος 2014) και ολοκληρώνεται, από την Διοίκηση Ρουμπάτη Λ. (έτος 2021).

Η σημαντική καθυστέρηση ολοκλήρωσης της προμήθειας και εγκατάστασης οφείλεται σε Δικαστικές εμπλοκές.

Παρόλα αυτά, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, προς του κατοίκους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην  Τεχνική  Υπηρεσία και σε όλους  όσους συνετέλεσαν στη επίτευξη του κοινού αυτού στόχου”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!