Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Σε λειτουργία ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην άδεια πόλη της Κέρκυρας (vid-φωτο)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Πρώτη του μήνα χθες και άναψε ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός στο κέντρο της πόλης, με σκοπό την έστω και από μακρυά, ψυχική τόνωση των πολιτών του νησιού σε μια προσπάθεια της δημοτικής αρχής, να αλλάξει, κυρίως το ψυχολογικό κλίμα. Όλα αυτά, πριν το τραγικό δυστύχημα που έγινε λίγο αργότερα στην Εθν. Παλαιοκαστρίτσας στις Αλυκές.

Για την επιλογή της δημοτικής αρχής να στολίσει και να φωτίσει χριστουγεννιάτικα την πόλη, υπήρξαν επευφημίες αλλά και αρνητικά σχόλια στα social media, καθώς δεν υπάρχει ελεύθερα η δυνατότητα των πολιτών να περιηγηθούν στην πόλη και να απολαύσουν την τρέχουσα περίοδο.

Το kerkyrasimera.gr έκανε ζωντανή μετάδοση ώστε να “μεταφέρει” τις εικόνες του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!