Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η πόλη με πλήθος εκδηλώσεων

Για ακόμα μία χρονιά, την Παραμονή των Χριστουγέννων η Κέρκυρα μπήκε στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με μελωδίες, κάλαντα και πλήθος κόσμου που θέλησε να γιορτάσει αυτές τις Άγιες μέρες. Η πόλη γέμισε από εκδηλώσεις στην Πλατεία Δημαρχείου, face painting στην Guillford περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τα θεάματα και να γιορτάσουν όλοι μαζί. 

Παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους λέγοντας τα κάλαντα δίνοντας χαρά σε σπίτια και καταστήματα της πόλης της Κέρκυρας που τα «άκουσαν»

Έπειτα, τα ΚΑΠΗ Κέρκυρας και εκπρόσωποι του ΟΤΕ έψαλλαν τα κάλαντα στην Δήμαρχο κα. Μερόπη Υδραίου και έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους.

Τέλος η Δήμαρχος κα. Μερόπη Υδραίου δήλωσε «’Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Κέρκυρα. Εύχομαι υγεία και προκοπή  σε κάθε σπιτικό, να έχουμε ειρήνη να έχουμε ομόνοια, να έχουμε συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ μας, περισσότερη ανθρωπιά και όρεξη, αγάπη και μεράκι να υπηρετούμε τον ευλογημένο αυτό τόπο και τους συνδημότες μας, να γίνουμε χρήσιμοι και ωφέλιμοι για τον τόπο, για τα παιδιά μας, για την επόμενη γενιά. Εύχομαι τα ζεστά χαμόγελα του Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού Κέρκυρας το ’20 να συντροφεύουν όλους τους Κερκυραίους και κάθε καλό στην οικογένεια . Χρόνια πολλά και καλά. ”

Στιγμές χαράς, γιορτής και αλληλεγγύης έδωσε ο Δήμος της Κ. Κέρκυρας καθώς και όλοι όσοι επέλεξαν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις και να γίνουν μέλη της μικρής αυτής γιορτής στην Κέρκυρα.

Έπειτα, στην πλατεία Δημαρχείου ακολούθησε χορευτική εκδήλωση της Νίκης Γιάννου. Τα μέλη αυτής της χορευτικής ομάδας, συμπληρώνοντας τη γιορτινή  μέρα, έδωσαν το στίγμα τους με τις χορευτικές τους διαδρομές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!