Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα (Σκριπερό) – «Γιορτή γνωριμίας με τους ανθρώπους του Μουσείου»

Ο Σύλλογος Φίλων Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας (πρώην Δημοτικού Σχολείου Σκριπερού), την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ. σε εκδήλωση γνωριμίας με το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και τους ανθρώπους του Μουσείου.
Επιπλέον, στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι δράσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Μουσείου του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ο Παναγιώτης Κελάνδριας με τη Νικολίνα Βιτουλαδίτη και τη Φιλαρμονική Σκριπερού θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά και μουσικά την εκδήλωση.
Η δυνατότητα εγγραφής στον Σύλλογο θα παρέχεται καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά τεκταινόμενα του Μουσείου που στηρίζει ο Σύλλογός μας.
Στο χώρο θα υπάρχουν δωρεάν καφές και αναψυκτικά από το Emeral, Μαυρομμάτης Κουμκουάτ καθώς και χειροποίητες πίτες και κεράσματα από τα μέλη του Συλλόγου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!