Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στα χθεσινά επίπεδα η εικόνα σε ΜΕΛ και ΜΕΘ του Νοσοκομείου – Τα κρούσματα στους μαθητές

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη αλλαγή όσον αφορά στις νοσηλείες ασθενών με covid-19 στις δυο Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου της Κέρκυρας καθώς και στη ΜΕΘ covid-19. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, εξακολουθούν να νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς με covid-19 στη ΜΕΘ (σ.σ. ακόμη τρεις κλίνες διαθέσιμες), ενώ στις δυο ΜΕΛ νοσηλεύονται 37 ασθενείς. Να θυμίσουμε πως στο σύνολό τους πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί, πέραν ενός ασθενή.

Στο μεταξύ, σήμερα καταγράφηκαν επιπλέον 26 μαθητές των εκπαιδευτηρίων της Κερκύρας σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια  στην Κέρκυρα, οι οποία διαγνώστηκαν θετικοί στην covid-19.

Τα κρούσματα μαθητών πλέον είναι εμφανή, καθώς από αίθουσες σχολείων απουσιάζουν, εκτός των μαθητών που νοσούν και τα αδέρφια τους, όπου υπάρχουν, για προληπτικούς λόγους.

Σε πρώτο πλάνο η πανδημία

Τέλος, να σημειωθεί πως αύριο Τετάρτη, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων Μερόπη Υδραίου, καλεί σε συνέντευξη Τύπου, όπου μαζί με εκπροσώπους της Επιτροπής Covid – 19 του Δήμου, τον Ιατρικό Σύλλογο, και εμπορικούς,  παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς του τόπου, θα προχωρήσουν σε δηλώσεις αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στην Κέρκυρα.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!