Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στην έκθεση «l am not a doll» μαθητές του 4ου Γυμνασίου

Την Τετάρτη 6-4-2022 το τμήμα Β1 του 4ου Γυμνασίου  ασχολήθηκε με το θέμα της ευαισθητοποίησης κατά της βίας και της εκμετάλλευσης, ιδιαίτερα αναφορικά με το φαινόμενο της κακοποίησης κάθε είδους.

Η γυναίκα και ο άνδρας, το παιδί και ο ενήλικας είναι αυθύπαρκτες οντότητες, κανείς δεν έχει το δικαίωμα της «υποδούλωσης» του ανθρώπινου σώματος και της ψυχής του άλλου.

Η υπεύθυνη ενημέρωσης του προγράμματος «l am not a doll», παράλληλα και εκπαιδευτικός, κ. Αγγελική Κροκίδη, στο φιλόξενο εκθεσιακό χώρο της Βελισσαρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων οδήγησε τους μαθητές στην αξία της βιωματικής διάδρασης για ζητήματα πραγματικά.
Αναμένουμε τη συνέχιση της ξεχωριστής αυτής εμπειρίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!