Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στον Ποταμό κλιμάκιο της ΠΙΝ με επικεφαλής τη Ρ. Κράτσα

Στην περιοχή του Ποταμού βρέθηκε η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα με τους αντιπεριφερειάρχες όπου συνομίλησαν με κατοίκους   της περιοχής και για το πρόβλημα της γέφυρας. Η εξεύρεση κατάλληλης λύσης είναι ο στόχος της Περιφέρειας, Σύμφωνα με την κ. Κράτσα.

Απο την πλευρά του, ο αντιπεριφερειαρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς δήλωσε τα εξης: «Αυτοψία από τις εργασίες καθαρισμού της περιφέρειας στην ευρύτερη περιοχή κατά μήκος του ποταμού. Τα συνεργεία θα καθαρίσουν και εσωτερικά το ποτάμι έως και τις εκβολές του.
Αμέσως μετά βρεθήκαμε στη γέφυρα του ποταμού σε μια ειλικρινή συζήτηση με κατοίκους και επιχειρηματίες σχετικά να τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα για την επισκευή της υφιστάμενης και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Είμαστε άλλωστε από την αρχή σε στενή συνεργασία με την αρχαιολογία η οποία είναι και απολύτως αρμόδια του θέματος και διαμορφώνει τις εξελίξεις.


Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει έως ότου υπάρξουν θετικές εξελίξεις επί του θέματος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!