Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κέρκυρα: Στο -34% το ιικό φορτίο στα λύματα

Συνεχίστηκε η μείωση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα. Έτσι ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε την εβδομάδα 11 έως 17 Απριλίου 2022 παρατηρήθηκαν πτωτικές τάσεις, στο μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο σε εννέα από τις δώδεκα (9/12) περιοχές, αυξητικές τάσεις σε μία από τις δώδεκα (1/12) περιοχές και σταθεροποιητικές τάσεις σε δύο από τις δώδεκα (2/12) περιοχές

Καθαρά πτωτικές τάσεις παρατηρήθηκαν στα Χανιά (-86%), στο Ηράκλειο (-71%), στη Θεσσαλονίκη (-41%), στην Κέρκυρα (-34%) και στη Λάρισα (-33%), ενώ οριακή ήταν η μείωση στο Βόλο (-23%), στα Ιωάννινα (-29%), στην Ξάνθη (-30%) και στην Αλεξανδρούπολη (-30%). Καθαρά αυξητική τάση παρατηρήθηκε μόνο στην Πάτρα (+58%). Το ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων παρέμεινε ουσιαστικά σταθερό στην Περιφέρεια Αττικής (+4%) και στον Άγιο Νικόλαο (+6%).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!