Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψό

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη σήμερα, το μνημόσυνο για τον ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψό. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του μαζί με τους άλλους δύο ήρωες του Αιγαίου, τον Χριστόδουλο Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκο.

Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ του ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού πραγματοποιήθηκε  στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου της τοπικής κοινότητας Αφιώνα στη βόρεια Κέρκυρα κάτω από αυστηρά μέτρα για τον Covid-19.

Αρχικελευστής πληρώματος του Πολεμικού Ναυτικού, βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιανουάριο του 1996 κατά τη διάρκεια της κρίσης στα Ίμια, ενώ εκτελούσε διατεταγμένη αποστολή αναγνωρίσεως.

Σκοτώθηκε όταν κατέπεσε το ελικόπτερο τύπου Agusta Bell 212 στο οποίο επέβαινε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!