Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Συγκεντρώθηκαν σήμερα – Διαμαρτυρία το πρωί της Δευτέρας στο Γεφύρι του Ποταμού

Κέρκυρα: Δεκάδες κάτοικοι του προαστίου Ποταμού συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο γεφύρι το οποίο είναι αποκομμένο καθώς απαγορεύεται η διέλευση από αυτό λόγω των καταστροφών που έχουν καταγραφεί στην περιοχή μετά την επέλαση του Μπάλλου.

Το γεφύρι κρίνεται ακατάλληλος για πρόσβαση και χρήση λόγω στατικότητας. Φτάνοντας στο σημείο η οσμές από διαρροή καυσίμου είναι έντονες ενώ οι καταστροφές εντός του ποταμιού είναι μεγάλες. 


Το πρωί της Δευτέρας στις 08:00 κάτοικοι θα συγκεντρωθούν στα φανάρια του Ποταμού από της Εθνικής Παλαιοκαστριτσας προκειμένου να αποκλείσουν το δρόμο και να ακουστούν, διεκδικώντας αποκατάσταση του Γεφυριού και εργασίες τέτοιες που να εξασφαλίζουν τη στατικότητα του.

diamartyria katoikoi potamos potam sygentrosi katastrofes

Στο ίδιο πλαίσιο, σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και κάτοικοι της Αφρας, καθώς έχει καταρρεύσει το γεφύρι της περιοχής τους και έχει αποκλειστεί ο δρόμος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!