Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συλλήψεις για χασίς & ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν, σήμερα Πέμπτη 01-08-2019 στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 53χρονος Ελληνας σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε και συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Αγρός Κοντοκαλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 23χρονος αλλοδαπός, για κατοχή 48 γραμμαρίων περίπου ακατέργαστης κάνναβης.
Επίσης σε μία ακόμη περίπτωση, σήμερα το πρωί, στην περιοχή Γαρίτσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν έναν 53χρονο Ελληνα για κατοχή 12 ναρκωτικών χαπιών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!