Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συλλυπητήρια Μ. Υδραίου για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, δηλώνοντας τα ακόλουθα:  

«Με οδύνη και πόνο ψυχής, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στη χθεσινή σύγκρουση τρένων στην περιοχή των Τεμπών. Αυτή η τραγωδία έχει επηρεάσει και έχει σκεπάσει με μαύρο πέπλο ολόκληρη την χώρα μας. Η Κέρκυρα ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν και εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τους τραυματίες και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν αυτή την τραγωδία που δε χωράει σε λόγια! Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!