Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνάντηση Ρουμπάτη με τους βουλευτές στο Νοσοκομείο

Με τους βουλευτές του νομού Γκίκα και Μπιάγκη συναντήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Λ. Ρουμπάτης, μετά από πρόσκληση του τελευταίου στους εκπροσώπους της Κέρκυρας στο κοινοβούλιο. Ο κ. Αυλωνίτης δε παρέστη, για λόγους υγείας . 
Ο κ. Ρουμπάτης, ανέφερε τα εξής:Σήμερα, μετά και την πρόσκληση μου των τριών βουλευτών της Κέρκυρας, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας. Στην συνάντηση δεν παρευρεθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για λόγους υγειας. Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου μας και τους τρεις βουλευτές για όλη την κοινή προσπάθεια. Σαν διοίκηση από την πρώτη στιγμή ειχαμε θέσει το θέμα και με επιστολή μας στον τότε υπουργό Υγειας κ. Κικίλια Βασίλη και στον νυν Υπουργό κ. Θάνος Πλεύρης . Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που η ηγεσία του υπουργείου μας και η κυβέρνηση μας έκανε δεκτό ένα δίκαιο αίτημα μας ώστε να ενταχθούμε στην Ά προβληματική ζώνη. Αυτό θα δώσει περαιτέρω κίνητρα για την στελέχωση του νοσοκομείου μας! Η Υγεία για εμένα προσωπικά δεν έχει χρώματα και πρέπει να την προστατέψουμε σαν κόρη οφθαλμού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!