Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνάντηση της «Εκκίνησης» με το σύλλογο San Giacomo

Την Παρασκευή 27/08/2021, αντιπροσωπεία της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ με την παρουσία του Δημοτικού της Συμβούλου Μάριου Μαγιολαδίτη συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου San Giacomo. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πλούσια και αφορούσε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, όπως ο Κανονισμός Λειτουργίας της Παλιάς Πόλης, το κυκλοφοριακό, οι θέσεις στάθμευσης, θέματα που άπτονται με τον τουρισμό και γενικότερα της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Επίσης υπήρξε κοινός τόπος, ότι στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης πρέπει να δοθεί άπλετος χρόνος ώστε να καταλήξει μετά από εξαντλητική διαβούλευση στο νέο Κανονισμό Λειτουργίας της Παλιάς Πόλης.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θεωρεί τους συλλόγους και τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Παλιά Πόλη  ενεργά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις με άλλους φορείς της Πόλης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!