Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνάντηση Τ. Μεταλληνού με τη Δημοτική Αρχή Λέσση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λέσση και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Νότιας Κέρκυρας είχε κλιμάκιο της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Τάκη Μεταλληνό και τα μέλη της παράταξης Σούλα Χειμαριώτη και Κώστας Σαρακηνός.  

Διαβάστε ακόμη: Νότια Κέρκυρα: Οι πρώτοι 27 υποψήφιοι με την παράταξη του Ν. Γκούση

Η ανακοίνωση Μεταλληνού

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών με Δημάρχους και αυτοδιοικητικούς παράγοντες που θα πραγματοποιήσει σε ολόκληρο το νησί η παράταξη «Αλλάζουμε Ρότα», στο πλαίσιο της αμοιβαίας ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα που αφορούν την κερκυραϊκή κοινωνία. Τα ζητήματα ύδρευσης, η λειτουργία της ΔΙΑΔΕΥΑΚ αλλά και η διαχείριση του μεγάλου έργου των φραγμάτων ακόμη και από επί μέρους δημοτικές ΔΕΥΑ, η συντήρηση του οδικού δικτύου, η τουριστική προβολή και αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου είναι ζητήματα που προφανώς χρειάζονται διαδημοτική συνεργασία επί ίσοις όροις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικά προσκόμματα. Η ενίσχυση των Δήμων με προσωπικό και μέσα θα πρέπει να αποτελεί κοινή συνισταμένη όλων ενώ η διαχείριση του μέγιστου ζητήματος των απορριμμάτων οφείλει να έχει εκ προοιμίου τη συνεργασία όλων.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!