Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνεδριάζει το Δημ. Συμβούλιο του κεντρικού Δήμου (live)

Η 20η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, πραγματοποιείται απόψε στη Συνεδριακή Αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (Παλαιόπολη Μον–Ρεπό).

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Έγκριση για τη λειτουργία του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαίρι στο Βίδο 2023» και πρόσληψης του αναγκαίου εποχικού προσωπικού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκούπουρας).
  2. Έγκριση αιτήματος του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Σύλλογος Πέλεκα» περί επιχορηγήσεώς του για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).
  3. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Α.Α. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
  4. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Σ.Λ. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
  5. Έγκριση για τη διενέργεια μουσικής συναυλίας στην Άνω Πλατεία και της διάθεσης του πάλκου Άνω Πλατείας, έναντι του αντίστοιχου τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Βαρούχας).
  6. Έγκριση του τέλους που αφορά στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό οικοπέδων από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σύμφωνα με το Π.Δ. 20/2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοχάρης Γιώτης).
  7. Έγκριση αιτήματος του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας» για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).
  8. Έγκριση αιτήματος του σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ Κέρκυρας» για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

—————————————

Ο κατεπείγων χαρακτήρας της Συνεδριάσεως συνίσταται στο γεγονός ότι τα θέματα αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και υπάρχουν προθεσμίες. Ο λόγος του κατεπείγοντος διαφαίνεται εξάλλου και από την ανάγνωση των εισηγήσεων.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!