Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Συνελήφθη η γυναίκα που διέρρηξε τα καταστήματα στο κέντρο – Βρέθηκαν τα αντικείμενα και ναρκωτικά

Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (29.05.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, η ημεδαπή εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών, καθώς από την έρευνα τους προέκυψε ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, διέρρηξε δύο καταστήματα, στην παλιά πόλης της Κέρκυρας, σπάζοντας τις βιτρίνες τους και αφαιρώντας από αυτά διάφορα προϊόντα (καπνού, γυναικείες τσάντες και πορτοφόλια) συνολικής χρηματικής αξίας -1.370- ευρώ.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει καθώς και -50- ναρκωτικά δισκία.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!