Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνελήφθη φυγόδικη για σκάνδαλο Tράπεζας

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Κέρκυρα από τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας μια γυναίκα την οποία αναζητούσε η Αστυνομία.
Η γυναίκα που συνελήφθη στην Κέρκυρα είχε καταδικαστεί σε ποινή δις ισόβια, στην υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης της Εμπορικής Τράπεζας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο είχε πραγματοποιηθεί το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με κατηγορούμενες τις δυο γυναίκες. Σύμφωνα με πηγή του νομικού κύκλου της Κέρκυρας, η απόφαση ήταν υπερβολικά αυστηρή βασιζόμενη σε αναχρονιστικό νόμο του 1950, ο οποίος προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απάτη σε βάρος πιστωτικού ιδρύματος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!