Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συσκέψεις του ΚΚΕ σε Κάτω Παυλιάνα, Άγιο Ματθαίος και Περίθεια

 Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συσκέψεις με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ σε χωριά της Κέρκυρας ενόψει της εκλογικής μάχη της 21ης Μάη μεταφέροντας το κάλεσμα του Κόμματος για ενίσχυση και ισχυροποίησή του. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στην Κάτω Παυλιάνα, τον Άγιο Ματθαίο και την Περίθεια.

 

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Από την πλούσια συζήτηση που έγινε με τους κατοίκους των χωριών αναδείχθηκαν τα προβλήματα των περιοχών αλλά και οι δράσεις του ΚΚΕ εντός και εκτός κοινοβουλίου. Ιδιαίτερη ήταν η ανησυχία των κατοίκων λόγω της ακρίβειας, του κόστους ζωής αλλά και των υποβαθμισμένων υποδομών σε όλα τα επίπεδα.

Τα κλιμάκια του ΚΚΕ κάλεσαν τους συμμετέχοντες να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα που θα δυναμώνουν, αλλά και θα μεταλλάσσονται όσο πλησιάζουν οι κάλπες. Να προσέλθουν στις εκλογές με ένα και μόνο κριτήριο: Να είναι όσο πιο αδύναμα τα κόμματα που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και να είναι δυνατό το ΚΚΕ. Γιατί μόνο έτσι θα γίνεται πιο δυνατός ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους, μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος γιατί αυτή θα κατατεθεί στους αγώνες της επόμενης μέρας. Άλλωστε ο λαός τα έχει δει και τα έχει δοκιμάσει όλα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μόνα τους ή σε συνεργασία με κάποια από τα επονομαζόμενα μικρά κόμματα που έχει αποδειχθεί ότι είναι μεγάλα στηρίγματα του συστήματος. Ο λαός μας έχει δει τη συμφωνία και την ταύτιση των επιλογών τους και σαν κυβέρνηση και σαν αντιπολίτευση.

Τέλος, επισημάνθηκε πόση σημασία έχει να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι κομμουνιστές βουλευτές μέσα στην Βουλή για να αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς της αστικής τάξης και των κομμάτων τους, να καταθέτουν τις δυνάμεις τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η πείρα πλέον είναι πλούσια και πρέπει να αξιοποιηθεί, ώστε και με την ψήφο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο λαός να κάψει τα κάθε λογής αντιλαϊκά σενάρια και να προτάξει το ένα και μοναδικό σε όφελος του: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ δυνατό».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!