Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σχεδόν 800 εμβολιάστηκαν με Pfizer την Τρίτη στο μέγα Εμβολιαστικό στο ΕΑΚΚ

Κέρκυρα: Κατακόρυφα αυξήθηκε η προσέλευση στο μέγα εμβολιαστικό κέντρο στο ΕΑΚΚ κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του χθες Τρίτη, με το σκεύασμα της Pfizer. Ήταν μια στρατηγική κίνηση τόσο για την αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου, αφού οι εμβολιαστικές γραμμές του σκευάσματος μεταφέρθηκαν στο ΕΑΚΚ, όσο και για την αύξηση των εμβολιασμών των πολιτών του νησιού. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας Άγγελος Σπύρου στην τοπική ΕΡΤ, όλα κύλησαν ομαλά κατά την χθεσινή ημέρα στο ΕΑΚΚ. Επίσης, δήλωσε πως το ΕΑΚΚ θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εμβολιαστικό Κέντρο για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, λαμβάνοντας έτσι χρονική παράταση ενώ το αρνητικό είναι πως από αναμένονται να αποχωρήσουν περίπου επτά άτομα από το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό που είχε έρθει στην Κέρκυρα για περίπου ένα μήνα προκειμένου να δώσουν τη μάχη του εμβολιασμού στο ΕΑΚΚ, από την Ηπειρωτική χώρα.

Παράλληλα, σημείωσε πως οι εμβολιασμοί καθημερινώς φάνουν περίπου τους 1200, λαμβάνοντας υπόψη αυτούς που γίνονται σε Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας Κέρκυρας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!