Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σωρός ξερόκλαδων και καλωδίων στην παραλία Σωτηριώτισσας

Σωρό ξερών κλαδιών σε οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα ανάμεσα σε στύλους της ΔΕΗ, καλώδια που κρέμονται κλπ. έχει καταγράψει συμπολίτισσα μας.

Η ίδια, καταγγέλλει αρμόδιους και μη, καθώς και υπηρεσίες που έχει ενημερώσει, οι οποίες δεν έχουν πάρει μέτρα ή ανταποκριθεί ούτε στα αυτονόητα.
Να σημειωθεί πως βρισκόμαστε εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και διανύουμε καύσωνα ένα επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο.

Η ίδια, έγραψε τα εξής:

Στην παραλία της Σωτηριώτισσας, εδώ και 12-15 ημέρες, κάποιος δημιούργησε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση με το λόφο από ξερά κλαδιά. Έχω ενημερώσει την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου , την Πολιτική Προστασία του Δήμου και της Περιφέρειας, την Διεύθυνση Δασών, το Λιμεναρχείο, την Αγροτική Οικονομία Περιφέρειας, την Πυροσβεστική, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, την ΔΕΗ – διότι είναι τα καλώδια της ΔΕΗ εκεί, την υπηρεσία καθημερινότητας του Δήμου και ούτε θυμάμαι και πόσες άλλες υπηρεσίες.
Από τις 10 του μηνός και μέχρι σήμερα κανένας δεν είναι αρμόδιος, κανένας δεν ενδιαφέρεται, κανένας δεν κάνει την παραμικρή κίνηση.
Οι Υπηρεσίες δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον για να κάνω έγγραφη καταγγελία, για να μου απαντήσουν εγγράφως.
Αν πάρει φωτιά  αυτή η πυριτιδαποθήκη που φτιάχτηκε εκεί, μέσα στις ελιές, στα πεύκα και τα κυπαρίσσια, φαντάζεστε τι θα γίνει; “

*Η δημοσίευση αναρτήθηκε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα, στην ομάδα: «Τα παράπονα σου στο δήμαρχο».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!