Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ: “Απαράδεκτες τοποθετήσεις του Αντιδημάρχου Γ. Σερεμέτη”

Απαράδεκτες χαρακτηρίζουν δηλώσεις που έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Γ. Σερεμέτη τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Διαμαρτυρόμαστε για τις απαράδεκτες τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας  ,ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή σε κανάλι της Κέρκυρας , αναφέρθηκε για τους εργαζόμενους του Δήμου μας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς .

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να διαβάλλει τους συναδέλφους της υπηρεσίας καθαριότητας που δουλεύουν σε αντίξοες συνθήκες , χωρίς μέσα προστασίας μέσα στις βροχές και το κρύο, πολλές φορές χωρίς ρεπό και καθ’ υπέρβαση του ωραρίου εργασίας τους για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σε παρέμβαση του Προέδρου του Συλλόγου στον Αντιδήμαρχο , παρουσία του Διευθυντή της υπηρεσίας καθαριότητας δηλώθηκε η άρνηση μας να ανεχθούμε παρόμοιες συμπεριφορές, ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι,δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τους συναδέλφους και θα επανορθώσει άμεσα.

Είμαστε σε αναμονή των επανορθωτικών δηλώσεων».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!